Czy mogę ponownie edytować moje opublikowane Knows?

Zmodyfikowano dnia Wed, 21 Sep 2022 o 11:55 AM

Nie możesz bezpośrednio edytować treści, które opublikowałeś i które zostały już zatwierdzone. Jeśli nadal chcesz to zrobić, możesz ustawić swój Know w trybie roboczym, a następnie zmodyfikować go przed ponownym oddaniem.

Czy ten artykuł był pomocny?

To wspaniale!

Dziękujemy za opinię

Przepraszamy, że nie udało nam się pomóc!

Dziękujemy za opinię

Podpowiedz nam, jak możemy dopracować ten artykuł!

Wybierz co najmniej jeden powód

Wysłano opinię

Doceniamy Twoje starania i postaramy się poprawić artykuł